Glaspartijen binnen en buiten. Traditioneel of met osmosewater.
Zowel bedrijven als particulieren.

Maak een afspraak

Ruiten wassen +

Wil jij ook streeploze & propere ramen? A+ Cleaning zorgt voor een helder resultaat!

Een ruitenwasser nodig? A+ Cleaning, je ideale partner voor de schoonmaak van je ramen. Zowel particulieren als bedrijven helpen we graag verder. Heb je dus een communie of een verjaardag? Een opendeurdag of bedrijfsfeestje? Kortom, wil je een goede indruk maken op je bezoekers? Onze glazenwassers zorgen voor een vlekkeloos resultaat.

Particulieren
Een hekel aan ruiten wassen? Moeilijk bereikbare ramen? Altijd strepen nadat je je ramen onder handen hebt genomen? Maak dan gebruik van de diensten van  A+ Cleaning. Voor ons deskundig personeel is geen raam te hoog of te vuil. Via verschillende werkmethodes en hulpmiddelen krijgen we elke ruit glashelder.

Bedrijven
Je hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken bij je bezoeker (= hopelijk toekomstige klant). Voorkom dus dat vieze, vuile ramen het zicht op je producten en verkoop belemmeren. Laat de schoonmaak van je etalages en ramen over aan de deskundigheid van een ruitenwasser van A+ Cleaning. Zo kan jij je concentreren op je eigen zaak en klanten.

Wij werken graag mee aan een verzorgde uitstraling van je bedrijf. Interesse, wens je meer informatie of wil je misschien ook gebruik maken van onze algemene schoonmaakdiensten? Maak dan zeker een afspraak. We maken een schoonmaakplan afgestemd op jouw wensen en noden.

Interesse in onze service ruiten wassen?

Maak een afspraak  +

Wat kunnen we nog voor jou betekenen?

Onze diensten +

Bouwoplevering

Grote schoonmaak nodig na
nieuwbouw, verbouwing of renovatie?
Wij zorgen voor een kraaknette oplevering.

Meer info

Algemene schoonmaak

Kantoren, bedrijfsruimten,…
Liften en trappenhallen van appartementen.
We houden ze spik en span.

Meer info

Schrikheidestraat 90, B-3582 Koersel I +32(0)472 51 28 46contact@apluscleaning.be